ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ-ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ-ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

.

Το τοπίο μετά τις ευρωεκλογές είναι αρνητικό για τον εργαζόμενο λαό και τα συμφέροντά του

Ο ΣΥΡΙΖΑ με την μνημονιακή πολιτική του άνοιξε το δρόμο για τηνεπέλαση τηςΝΔ.Η Νέα Δημοκρατία διεκδικεί την επάνοδό της επιδεικνύοντας, παράτους προεκλογικούς ελιγμούς της, την ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική της.

Στις επερχόμενες Εθνικές εκλογές μπορούμε να επιφέρουμε ένα πλήγμα στον δικομματισμό,να δημιουργήσουμε αναχώματα στην νεοφιλελεύθερη επέλαση.

ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ :Η ΧΡΗΣΙΜΗ ΨΗΦΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

Γιατί:

·Έφερε ένα νέο πολιτικό και ηθικό υπόδειγμα όπου η δέσμευση απέναντιστο λαό είναι υπέρτερη από τις καρέκλες της εξουσίας.

·Ήταν μέσα σε όλους τους μεγάλους αγώνες από τις πλατείες ,το δημοψήφισμα του ΟΧΙ,κατά όλων των μνημονίων,για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας των κοινωνικών αγαθών των μισθών και των συντάξεων

·Έχει πραγματικά εναλλακτική λύση στην πολιτική της λιτότητας και των μνημονίων που- χωρίς ψευδεπίγραφες εύκολες λύσεις και ήξεις- αφίξεις – βάζει πρώτα στην ατζέντα τα μέτρα αξιοπρεπούς διαβίωσης του λαού μαςκαι απαιτεί ρήξεις με το καθεστώς της ευρωζώνης και της επιτροπείας.

·Έχει την αντίληψη της συνεργασίας της αριστεράς και της κοινής δράσης στους αγώνες του λαού

·Είχε αποτελεσματικότητα στους αγώνες αποτρέποντας την κατάσχεση εκατοντάδων λαϊκών κατοικιιών και διασφαλίζοντας ρεύμα και νερό σε πολλά φτωχά νοικοκυριά.

·Είναι ο πιο σταθερός αντίπαλος του νεοφιλελευθερισμού και κάθε δεξιάς πολιτικής

·Μπορεί να συμβάλλει στην αναγέννηση της ριζοσπαστικής αριστεράς και του μαζικού κινήματος

ΨΗΦΙΣΕ ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ-ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ

ΚΡΑΤΗΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ