Από τις 5 μέχρι τις 12 Αυγούστου, στο κάμπινγκ «Πανόραμα» στην πανέμορφη Πρέβεζα, διεκδικούμε όχι άλλο ένα, αλλά ένα άλλο πρότυπο διακοπών, με πυξίδα την αλληλεγγύη, την αυτοοργάνωση, την συλλογικότητα και το μεράκι μας. Διαμορφώνουμε ένα συλλογικό εγχείρημα για οικονομικές και εναλλακτικές διακοπές για όλους/ές.

Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας είναι 7 μέρες με συναυλίες, προβολές, θεατρικές παραστάσεις, τουρνουά, workshops, και πλούσιες εκδηλώσεις και συζητήσεις. Για τέταρτη χρονιά, συνεχίζουμε το εγχείρημα του RadiKal, προτάσσοντας την δημιουργικότητα, την συλλογικότητα και την αλληλεγγύη και στις διακοπές μας.Απευθυνόμαστε σε κάθε νέο και νέα που επιμένουν να μην εφησυχάζουν μέσα στην κανονικότητα, που σε πείσμα των καιρών θέλουν να δουν τα πράγματα να πηγαίνουν αλλιώς.

Μέσα από συλλογικές κουζίνες, μπαρ, χώρους εκδηλώσεων και συζητήσεων, λειτουργία βιβλιοπωλείου (με βιβλία ιστορικού, πολιτικού, φιλοσοφικού και λογοτεχνικού περιεχομένου) προσπαθούμε να προτείνουμε ένα διαφορετικό τρόπο οργάνωσης της καθημερινότητάς μας, των κοινωνικών μας σχέσεων, της ψυχαγωγίας μας, ενάντια στον κυρίαρχο. Ταυτόχρονα δημιουργούμε ένα πεδίο συζήτησης και προβληματισμού, στο οποίο διαφορετικές προσεγγίσεις και τρόποι σκέψης θα προσπαθήσουν να μάθουν ο ένας από τον άλλο



Δείτε συνημμένα.


Επισκευθείτε το site του camping radikal εδώ.