Από τις 29 Ιουλίου μέχρι και τις 3 Αυγούστου για μια ακόμη χρονιά σας περιμένουμε στο πανέμορφο Λιτόχωρο, στο camping «Στάνη». Συνεχίζουμε να προσπαθούμε να απευθυνθούμε σε νέους και νέες, που δεν εφησυχάζονται στην κανονικότητα, σε νέους και νέες, που σε πείσμα των καιρών θέλουν να δουν τα πράγματα να πηγαίνουν αλλιώς.

Κόντρα στο κυρίαρχο, εμπορευματοποιημένο πρότυπο «πακέτου διακοπών», προτάσσουμε την αυτοοργάνωση, την συλλογικότητα, την αλληλεγγύη και την αυτομόρφωση. Διαμορφώνουμε συλλογικά ένα χώρο εναλλακτικής ψυχαγωγίας, συζήτησης και δημιουργικότητας, μέσα από συλλογικές κουζίνες, μπαρ, χώρους εκδηλώσεων και συζητήσεων, λειτουργία βιβλιοπωλείου (με βιβλία πολιτικού, ιστορικού και φιλοσοφικού περιεχομένου). Μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλο, εργαζόμαστε όλοι και όλες μαζί για την καθημερινή λειτουργικότητα του camping, διασκεδάζουμε και χαλαρώνουμε.

Κόστος διαμονής:

Φοιτητές/άνεργοι: 5€/μέρα

Εργαζόμενοι: 6€/μέρα


Φέτος, 29/07-3/8 στο camping «Στάνη» στο Λιτόχωρο, συζητάμε, προβληματιζόμαστε, και αναζητούμε τον τρόπο ώστε αν αυτός ο κόσμος δεν έχει χώρο για μας, τότε άλλο κόσμο να φτιάξουμε!

Μετράμε αντίστροφα λοιπόν!

Τετάρτη 29/07 | 18:00

Εκδήλωση καλωσορίσματος- παρουσίασης του κάμπινγκ

Τετάρτη 21:00

Προβολή ταινίας-ντοκιμαντέρ σε σύνδεση με το Black Lives Matter «Δεν είμαι ο Νέγρος σου», του Raoul Peck (διάρκεια 93 λεπτά), βασισμένο στις σημειώσεις του Τζέιμς Μπόλντουιν. Δίνεται μία ανθρώπινη οπτική της ιστορίας των φυλετικών διακρίσεων στις ΗΠΑ και το κίνημα χειραφέτησης των μαύρων.

Πέμπτη 30/07 | 11:00

Εκδήλωση: Οι αντιστάσεις της φοιτητικής νεολαίας και η απάντησή της μπροστά στις νέες προκλήσεις

Παρασκευή 31/07 | 12:00

Εκδήλωση: Οι δημόσιοι χώροι ως το συλλογικό καταφύγιο του λαού

Παρασκευή 21:00

Stand up comedy με τους:Αλέξανδρο Χαριζάνη και Πέτρο Τσιτσεκλή

Σάββατο 01/8 | 11:00

Εκδήλωση: Για τους σεισμούς που μέλλονται να έρθουν // Συζήτηση για την πολιτική συγκυρία, την προοπτική και τα καθήκοντα της ριζοσπαστικής Αριστεράς

Σάββατο 21:00

Ρεμπέτικο γλέντι με τους:

Νίκο Μαρτίνη, Θάνο Τριανταφύλλου και Πέτρο Τζάλλα

Κυριακή 02/8 | 11:00

Εκδήλωση: Στα ταραγμένα νερά της Μεσογείου: Τα “ελληνοτουρκικά”, οι μεγάλες ιδέες, το παράθυρο ευκαιρίας για τους λαούς

Κυριακή 21:00

Προβολή ταινίας «Τα μυστικά της Τεχεράνης» (διάρκεια 96 λεπτά) σε σκηνοθεσία Αλί Σουζάντε, ροτοσκοπικό animation. Τρεις γυναίκες κι ένας μουσικός\ συναντώνται ένα βράδυ στην Τεχεράνη, πόλη στην οποία το θεοκρατικό καθεστώς συγκαλύπτει το αγοραίο σεξ, τη διαφθορά, τα ναρκωτικά. Η ταινία ναδεικνύει την ανάγκη σε μία πόλη πλήρους καταπίεσης να χτιστείμία παράλληλη πραγματικότητα, άνθρωποι που δεν έχουν δικαίωμα στην επιλογή αποζητούν την ελευθερία.

Κυριακή 23:00

Αποχαιρετούμε το φετινό camping με πάρτυ στην παραλία!


Δείτε τα συνημμένα

Επισκευθείτε το site του camping radikal εδώ.